1. #1
    En0-'s Avatar Trials Developer
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,775

    Patch 3.1 is live (for PC Only) + Release notes

    Hello,

    We released a patch that should help mainly with the slow motion issue.
    If you have any problem, please let us know.

    Full release notes:
    - The slow motion effect observed when the framerate is low. If you observed heavy stuttering, please turn Vsync off.
    - The game doesn’t crash anymore when you close it with ALT+F4 from the In Game Editor.
    - The framerate indicator is now displayed also when playing Supercross Tracks.
    - The loading icon doesn’t stay anymore when entering in the main menu.

    Regards,
    Share this post

  2. #2
    xXRajadoXx's Avatar Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Spain
    Posts
    83
    The slow motion now it does not appear when the FPS are low, but some tracks, such as extreme last DLC I work 20 FPS now, before I worked at 55/60 FPS The image strongly accelerates during tenths of a second and it becomes impossible to handle the bike.

    Sorry for my english, but now the game is me worse

    Greetings!
    Share this post

  3. #3
    En0-'s Avatar Trials Developer
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,775
    Hello Rajado,

    A few questions:
    - Does it happen at a particular moment or everywhere on the track?
    - What is your hardware configuration?
    - What graphic options are you using?

    Regards,
    Share this post

  4. #4
    xXRajadoXx's Avatar Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Spain
    Posts
    83
    -Happened since the third cp until near the end, intervals 19 to 31 fps, accelerates in the first jump a lot the image, but after the third checkpoint when he goes wrong.
    -My hardware is GTX 650, Q8200 and 8G ram
    -The graphical configuration i'm looking and trying things, but I play a customized low
    I know my processor is bad, Q8200, but work was much better before

    Thanks!
    Share this post

  5. #5
    En0-'s Avatar Trials Developer
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,775
    Thanks. Did you try to lower the resolution to see if it helped?

    I will discuss with the team to see what we can do.
    Share this post

  6. #6
    xXRajadoXx's Avatar Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Spain
    Posts
    83
    Yep, look my configuration in image, I hope you understand, but this in Spanish, but to see if I have something wrong

    http://imgur.com/Y4MHMsr

    http://imgur.com/8eoVfbt

    Thanks En0 ^^
    Share this post

  7. #7
    Not sure if my slowmo was really really bad or the game is in fast motion now
    Share this post

  8. #8
    En0-'s Avatar Trials Developer
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,775
    Originally Posted by xXRajadoXx Go to original post
    Yep, look my configuration in image, I hope you understand, but this in Spanish, but to see if I have something wrong

    http://imgur.com/Y4MHMsr

    http://imgur.com/8eoVfbt

    Thanks En0 ^^
    Thanks! I have the translation somewhere, I should be able to compare ;-)

    Just a quick thing: You're using the most expensive anti aliasing If you turn it off, the game may look less perfect, but it should run really better. You can try the 2 other ones as well (FXAA normal and FXAA high)

    Cheers,
    Share this post

  9. #9
    AVG false positive came up after downloading the patch, game refused to launch - download failure error.

    http://i.imgur.com/t6Uc1DC.png

    Had to disable AVG in order to complete the patching.
    Share this post

  10. #10
    yeah....i did.. and worked,,,,so i removed my last post...
    Share this post

Page 1 of 4 123 ... Last ►►