1. #1
    Zzzlol94's Avatar Member
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Norway
    Posts
    130

    Ultra settings feedback

    Been playing through the tracks a bit with Ultra settings at 1920x1200 and it runs quite smoothly, with a few very minor lag spikes occuring randomly and no noticeable FPS drops with V-Sync on.

    Intel i7-920 @ 2.8GHz
    ZOTAC GTX 680 2GB on PCI-e 2.0 x16
    8GB DDR3 PC3-10600 667MHz CL7 Triple-channel
    Samsung 830 SSD 256GB on SATA 2.0

    Statistics during gameplay of Turbine Terror done 3 times:
    GPU: ~50% avg. GPU usage when automatically underclocked to 810MHz core clock due to power saver settings in the NV Control Panel. VRAM usage ~900MB
    CPU: ~28% avg.
    FPS: 3 minute timespan: Avg. 60 FPS. 1% 40FPS. 0.1% 27FPS

    The 3 big lagspikes are due to resetting.


    EDIT: Did another run of the same map, slightly different but less random result.
    Share this post

  2. #2
    D2Dahaka's Avatar Senior Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Australia
    Posts
    5,914
    Didn't even realise ultra settings were added going to have to check these out!
    Share this post

  3. #3
    Mathesar's Avatar Member
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    California
    Posts
    38
    I was able to get away with Ultra settings until I reached the Stormtrooper track (cactus challenge), it randomly dropped to around 35-40fps which also caused a slow motion effect, Lowering just the Particle quality to Normal made it run at a solid 60fps again.
    Share this post