1. #1

    Game crash in quest "Catch the Sage"

    Hey I have problem with this quest game just crash in 0:12 http://www.youtube.com/watch?v=1fyNyYgsh0A Every time :/.. I tried a lot of things.. Reinstall,set physx to CPU.. Please help me :/... (I have original game from the new GPU with Tom Clancy's:Splinter cell black list).. (Sorry for bad english Im from czech republic)
    Share this post

  2. #2
    This might help you: http://forums.ubi.com/showthread.php...progress/page4

    Problem is caused by latest patch (1.04)...
    Share this post

  3. #3
    Frag_Maniac's Avatar Banned
    Join Date
    May 2006
    Posts
    3,900
    Originally Posted by Lumirel Go to original post
    This might help you: http://forums.ubi.com/showthread.php...progress/page4

    Problem is caused by latest patch (1.04)...
    If it is it's not universal, because I'm fully updated and I don't have this problem. My guess is there's something in the patch that either effects PhysX or UPlay copies, because my Steam copy on an AMD GPU (7970) runs with it fine. It might be conflicting with certain driver versions too. I have run Cat 13.11 b6 and 13.12 WHQL just fine with it though.
    Share this post

  4. #4
    Originally Posted by Frag_Maniac Go to original post
    If it is it's not universal, because I'm fully updated and I don't have this problem. My guess is there's something in the patch that either effects PhysX or UPlay copies, because my Steam copy on an AMD GPU (7970) runs with it fine. It might be conflicting with certain driver versions too. I have run Cat 13.11 b6 and 13.12 WHQL just fine with it though.
    Interesting. I'm on an AMD Card with the digital uplay version and I lock up entering Principe, latest drivers.
    Share this post

  5. #5
    Frag_Maniac's Avatar Banned
    Join Date
    May 2006
    Posts
    3,900
    Originally Posted by Joyner08 Go to original post
    Interesting. I'm on an AMD Card with the digital uplay version and I lock up entering Principe, latest drivers.
    Well I was referring to the mission stated in the thread title, but as I've said before, I DID get a problem with the cutscene not loading when entering Principe my first play through, but I got past it by being able to open the world map and fast travel away, then back there, and then the cutscene played. I've yet to get to that part of the game this play through.
    Share this post

  6. #6
    Originally Posted by Frag_Maniac Go to original post
    Well I was referring to the mission stated in the thread title, but as I've said before, I DID get a problem with the cutscene not loading when entering Principe my first play through, but I got past it by being able to open the world map and fast travel away, then back there, and then the cutscene played. I've yet to get to that part of the game this play through.
    God damn so it's actually fixable? I might just start a new save to progress past that if that's how you got it sorted. Get to principe, fast travel out, and back in? Simple enough, thanks for the info

    Sadly my old save locks up at the load screen because the 5 ships are already destroyed. I stubbornly sat at the entrance of the zone mortaring the ships thinking they were the problem :\
    Share this post

  7. #7
    Frag_Maniac's Avatar Banned
    Join Date
    May 2006
    Posts
    3,900
    Originally Posted by Joyner08 Go to original post
    Sadly my old save locks up at the load screen because the 5 ships are already destroyed. I stubbornly sat at the entrance of the zone mortaring the ships thinking they were the problem :\
    Yeah one other person said the same as far as being stuck at a loading screen. For me it was a sort of weird in game pause with no load screen, no cutscene, but not being in interactive play with the HUD showing. So the only thing I could think of was to hit Tab and go to the world map, and it worked.

    I can't remember all the details of that part of the game, but when I get there again, I'll let you know how it goes and if there's anything I notice that you might be able to try. I'll be posting it in the Trust is Earned thread though.
    Share this post

  8. #8
    I have the same problem and it is strange, cause I am from Czech Republic too...
    Share this post

  9. #9
    Originally Posted by stanleyb7 Go to original post
    I have the same problem and it is strange, cause I am from Czech Republic too...
    http://forums.ubi.com/showthread.php...topped-working - tech forum - topic about this issue...

    Interesting - I am from Czech republic aswell... Got Uplay version of the game? (or Steam one?)
    Share this post

  10. #10
    Please check this thread out and answer those questions --- http://forums.ubi.com/showthread.php...ication-thread

    Thank you
    Share this post