1. #1
    Hi guys ,i am just starting to use il-2sc. I am having a problem. When players disconnect the server does not see it. So when people try and rejoin they get an error then they have to hit connect again then they can rejoin room. So on the stats page it does not show disconnection, so it looks like there is over a hundred people on server if that many people joined that day. I hope I am making sense.

    i looked for a il-2sc forum but could not find it. If any one has any ideas ,,please let me know. This is very agravating. :-) thanks.
    Share this post

  2. #2
    Hi guys ,i am just starting to use il-2sc. I am having a problem. When players disconnect the server does not see it. So when people try and rejoin they get an error then they have to hit connect again then they can rejoin room. So on the stats page it does not show disconnection, so it looks like there is over a hundred people on server if that many people joined that day. I hope I am making sense.

    i looked for a il-2sc forum but could not find it. If any one has any ideas ,,please let me know. This is very agravating. :-) thanks.
    Share this post

  3. #3
    Goanna's Avatar Junior Member
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Ingham, Queensland
    Posts
    26
    Hi Monster,
    The IL2SC forums over at gennadich is no longer around, since they started their site upgrade some time ago, now if I remember correctly in the IL2SC settings tab you have to select the forcelogscan option. I seem to recall that this didn't work for some though.

    You could also manually delete the offending records from the activeusers table in the database using phpMyAdmin or the like.



    Cheers

    Goanna
    Share this post

  4. #4
    thanks for quick reply goanna. I will give that a try and cross my fingers ;-).
    Share this post

  5. #5
    :-( Well,,, Still no luck so far. Any other suggestions people?

    Heres another thing,,I am getting same error on 3 different comps. IM stumped.
    Share this post

  6. #6
    Goanna's Avatar Junior Member
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Ingham, Queensland
    Posts
    26
    bugga Even with those settings in my screenshot we still have the odd one now and again that still shows up as being online - I generally manually remove the record from the activeusers table using phpMyAdmin.
    If you like, pm me your il2sc.ini and confs.ini files and I'll see if I can spot anything - remove any passwords etc first

    Cheers

    Goanna
    Share this post

  7. #7
    Thanks Goanna. You will be getting a pm shortly ;-)
    Share this post

  8. #8
    pm has been sent and should be in your mail box goanna :-)
    Share this post

  9. #9
    Goanna's Avatar Junior Member
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Ingham, Queensland
    Posts
    26
    replied - check pm's
    Share this post