1. #1
    Alright, has the bug been fixed (doubtfully) or is it still there?

    The bug that plays a really loud distorted screeching sound for no apparant reason sometimes when you're close to a subnet that's been identified as the subnet collision noise only it appears to be being played several times in succession simultaneously so it overlaps into a freaky sound like a laser crossed with a screeching roar that scares the **** out of you without fail when it comes out of nowhere.
    Share this post

  2. #2
    Celeon999's Avatar Senior Member
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    12,335
    Good question

    It was not mentioned in the 1.4b readme.
    I think its still there but i will not be the one who tries. My ears are still ringin from the last time.
    Share this post

  3. #3
    My heart is still pounding from that one! WTF!?

    slush
    Share this post

  4. #4
    No it has not been fixed. Happened to me for the first time yesterday and it scared the **** outta me.
    Share this post

  5. #5
    I think its still there but i will not be the one who tries.
    Me either <_< *curls up into ball in corner, shivering*

    No ****in' way man... no way am I going back out there... >_>

    Posted Fri June 24 2005 14:52
    No it has not been fixed. Happened to me for the first time yesterday and it scared the **** outta me.
    GAAAAHHH! They screwed us 'round again >_<

    Why is it that to get anything fixed, even if it's REALLY important like this, you have to PESTER THEM and PESTER THEM and make it REAL obvious that there's a problem before they'll do anything?

    ****it, for 1.5 we need a fix. ****, I'd be happy if 1.5 just WAS a fix for this.
    Share this post

  6. #6
    I finally went into the sounds directory and just deleted those subnet files. That loud screech at random intervals is just too much.
    Share this post

  7. #7
    I finally went into the sounds directory and just deleted those subnet files. That loud screech at random intervals is just too much.
    Yeah, I'm doing the same thing.

    *sigh* At least this bug has an easy work around... it might never be fixed.

    It's just 2 sound files isn't it? the exterior and interior subnet collision noises?
    Share this post

  8. #8
    I think so, those are the 2 I deleted. Haven't heard it since.
    Share this post

  9. #9
    Wha? There are two?
    I only renamed one.
    What are their names, please?
    Share this post

  10. #10
    I have found that the screech sound occurs in FarCry when EAX is enabled. I have not encountered any such noise with SH3.
    Share this post