🛈 Announcement
Greetings! The Rainbow Six Siege forums are now archived and accessible in read-only mode, please go to the new platform to discuss the game
  1. #1
    samppa10s's Avatar Member
    Join Date
    Jul 2020
    Location
    Finland
    Posts
    61

    At the end of mathc there is missing the alpha pack roll thing and batle pass progre

    This started aft this update ive resetted my net and tried some things but they still missin. Their sections are there but there is nothing but the grey background. ill put link soon here. https://youtu.be/MJcmt29SZLI this has happened on all matches ive played so far after the update that just came. (im on ps4) i wasnt sure ehat this prob is so its on missin content cause theres missin stuff
    Share this post

  2. #2
    Ubi-TheBerry's Avatar Ubisoft Support Staff
    Join Date
    Jun 2020
    Posts
    2,825
    Originally Posted by samppa10s Go to original post
    This started aft this update ive resetted my net and tried some things but they still missin. Their sections are there but there is nothing but the grey background. ill put link soon here. https://youtu.be/MJcmt29SZLI this has happened on all matches ive played so far after the update that just came. (im on ps4) i wasnt sure ehat this prob is so its on missin content cause theres missin stuff
    Hey samppa10s,

    Thank you for reaching out to us!

    We did have some issues surrounding the Premium Battle Pass and Alpha Packs which has since been resolved.

    Are you still experiencing these issues at the end of your matches?

    Thank you!
    Share this post

  3. #3
    samppa10s's Avatar Member
    Join Date
    Jul 2020
    Location
    Finland
    Posts
    61
    I thought i deleted this post but it didnt work? But yea it was back the next day after this post was made
    Share this post

  4. #4
    Ubi-Orion's Avatar Ubisoft Support Staff
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    2,321
    Originally Posted by samppa10s Go to original post
    I thought i deleted this post but it didnt work? But yea it was back the next day after this post was made
    All good! Thanks for updating us and glad it resolved itself. Cheers!
    Share this post