🛈 Announcement
Greetings! Anno forums are now archived and accessible in read-only mode, please go to the new platform to discuss the game
  1. #1

    Anno 2070

    Dear Ubisoft-Support-Team,

    I wanted to play Anno 2070 with a friend but after we set up the game and the Host pressed "Start", there was an connection issue.
    The error message send us to this link: http://anno.de.ubi.com/anno-2070/faq/index.htm
    We both opened the Port 3074 on our routers, but still the message occurred.

    Can you help us? Is there something else we can try?

    Max
    Share this post

  2. #2
    Ubi-Raziel's Avatar Ubisoft Support Staff
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    4,533
    Originally Posted by maxse2014 Go to original post
    Dear Ubisoft-Support-Team,

    I wanted to play Anno 2070 with a friend but after we set up the game and the Host pressed "Start", there was an connection issue.
    The error message send us to this link: http://anno.de.ubi.com/anno-2070/faq/index.htm
    We both opened the Port 3074 on our routers, but still the message occurred.

    Can you help us? Is there something else we can try?

    Max
    Hey Max!

    We had a very long Club maintenance near when you created this thread, so I'm thinking that was likely the cause.

    It was announced here: https://twitter.com/UbisoftSupport/s...93882480566274

    Please let us know if the issue remains. If it does, can you confirm if you face this error regardless of who is hosting?

    Thank you!
    Share this post

  3. #3
    Thanks for the reply.
    The issue remained regardless of the host and we tried this with days between so I don't think the Club Maintenance wasn't the problem.
    Is there anything else we can try?

    Max
    Share this post

  4. #4
    Ubi-TheBerry's Avatar Ubisoft Support Staff
    Join Date
    Jun 2020
    Posts
    2,825
    Originally Posted by maxse2014 Go to original post
    Thanks for the reply.
    The issue remained regardless of the host and we tried this with days between so I don't think the Club Maintenance wasn't the problem.
    Is there anything else we can try?

    Max
    Hey there,

    Thanks for the update, sorry to hear it's still not working for you.

    Please give the steps in this guide a try, which also has further Ports to try.

    Let us know if there are any changes, a screenshot of the exact error you receive would also be great, thank you!
    Share this post