1. #1

    No Blood (Ground Bug)

    This bug is by everyone. When you kill guards or they hit you there is no blood on the ground in snow. Only in snow! Please fix this issue in the next upcoming update!
    Thank you

    You can see it in my livestreams Ac4Gamer106 on Youtube
    Share this post

  2. #2
    it sounds like you are trying to get some views for your account, nothing more... just link a video of the problem in here, mate ffs.
    Share this post

  3. #3
    Originally Posted by NumexNumisma Go to original post
    it sounds like you are trying to get some views for your account, nothing more... just link a video of the problem in here, mate ffs.
    Lol mate just check it for yourself in the game the snow is bugged asf. Ubisoft please fix this issue as fast as possible!!!
    Share this post

  4. #4
    Ubi-Keo's Avatar Ubisoft Support Staff
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    UK
    Posts
    4,522
    @AdamZ270 The issues with the snow have been reported. In regards to the blood not appearing on the snow, could you please provide a video of this in this thread.

    Thanks
    Share this post

  5. #5
    Originally Posted by Ubi-Keo Go to original post
    @AdamZ270 The issues with the snow have been reported. In regards to the blood not appearing on the snow, could you please provide a video of this in this thread.

    Thanks
    Here we go:

    https://www.youtube.com/watch?v=shnDj9e6lUo
    Share this post

  6. #6
    Originally Posted by Ubi-Keo Go to original post
    @AdamZ270 The issues with the snow have been reported. In regards to the blood not appearing on the snow, could you please provide a video of this in this thread.

    Thanks
    When will they fix it? I mean in Rogue is blood in snow and Rogue is masterpiece Remastered so please do this aswell with AC3.
    Share this post

  7. #7
    Originally Posted by Ubi-Keo Go to original post
    @AdamZ270 The issues with the snow have been reported. In regards to the blood not appearing on the snow, could you please provide a video of this in this thread.

    Thanks
    Where is the fix?
    Share this post