🛈 Announcement
Greetings! Assassin's Creed forums are now archived and accessible in read-only mode, please go to the new platform to discuss the game.
  1. #31

    I know why!

    It’s the button sensitivity! It’s too low. I found out because I pressed R2 Almost hard enough to break my controller and it made Conner sprint. Again I believe the button sensitivity is too low for R2.

    PS could someone tweet this to Ubisoft support please? I’m shadow banned for inactivity.
    Share this post

  2. #32
    Dtheawesome9010's Avatar Senior Member
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    At home playing PS4
    Posts
    998
    Originally Posted by RabidHamsterr Go to original post
    It’s the button sensitivity! It’s too low. I found out because I pressed R2 Almost hard enough to break my controller and it mad Conner sprint. Again I believe the button sensitivity is too low for R2.
    Yeah I noticed that too but my button works on other games plus multiple people are XPing this who knows? I know I have a 4 yr old and 2 yr old controller my 2 yr works my 4 yr is havin the issue but people reported switching controllers and still wont work.
     1 people found this helpful
    Share this post

  3. #33
    Originally Posted by RabidHamsterr Go to original post
    It’s the button sensitivity! It’s too low. I found out because I pressed R2 Almost hard enough to break my controller and it made Conner sprint. Again I believe the button sensitivity is too low for R2.

    PS could someone tweet this to Ubisoft support please? I’m shadow banned for inactivity.
    yep. Also, I noticed that when I double tap R2 Connor's able to sprint without any hesitation. So there is a workaround.
    Share this post

  4. #34
    Originally Posted by Dtheawesome9010 Go to original post
    Yea never in an AC game has there ever been a stamina bar for player
    I thought maybe they added it in (since the horse has stamina cooldown) but nope. As previously mentioned by another poster, seems to be a button sensitivity issue.
    Share this post

  5. #35
    Dtheawesome9010's Avatar Senior Member
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    At home playing PS4
    Posts
    998
    How and why is it happening? Hold old is everyone's controller?
    Share this post

  6. #36
    I've had mine since 2014 but honestly if everyone is experiencing this it's a bug on Ubisoft's end, not the player's.
    Share this post

  7. #37
    Dtheawesome9010's Avatar Senior Member
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    At home playing PS4
    Posts
    998
    Yea just wanna make sure all possible reasons are checked you know? I had the controller that is messing up since ps4 came out
    Share this post

  8. #38
    I had mine since about 2014 too controller works fine with all my other games no problem and has problem charging soooo isn’t s connection issue
    Share this post

  9. #39
    Dtheawesome9010's Avatar Senior Member
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    At home playing PS4
    Posts
    998
    yea weird
    Share this post

  10. #40
    How do companies not do adequate testing......I would have rather wait for the game to come out with as little bugs as possible rather than what seems here to be very rushed and sloppy....but with the glamor of ohhh look all the dlc and new gameplay and 4K visuals....it’s just very fustrating
    Share this post