1. #1
    spyvspyaeon's Avatar Member
    Join Date
    Mar 2019
    Location
    Portugal
    Posts
    101

    CORSAIR iCUE v3.13.94 - Game conflict result mouse not working well

    Hi there,

    I've noticed that problem since both BETA and since it's released (finally) I'd like to report this issue. I have all my mouse DPI settings on my CORSAIR iCUE v3.13.94 but this is the only game that create this conflict.

    The mouse lights turn off as soon as I run the D2, if I try to execute the ICUE the game crash in a epic way (i mean game runs pretty smooth and crash from "nothing" no error nothing to dig). The game seems to IGNORE the mouse drivers.

    I play other Uplay games and none has that issue like Watch Dogs2, Ghost Recon or Rainbow six seige.

    The problem is without ICUE settings getting loaded the mouse cause a not enjoyable stutering in game, and it's seriously annoying.

    My mouse is the; Corsair HARPOON RGB
    CPU I5 4690K 3.5ghz
    Win 10 home
    Asus Rog Strix RX 570 4gb
    Marantz MPM1000U USB Condenser Microphone

    no other software running except ESET antivirus. Tried all, reinstall mouse drivers and won't work (from all I saw this happens only in this game).
    Share this post

  2. #2
    disable SDK in iCue settings will fix the light turn off thing
    also disable it in division 2 settings, under 3rd party settings I think
     1 people found this helpful
    Share this post

  3. #3
    spyvspyaeon's Avatar Member
    Join Date
    Mar 2019
    Location
    Portugal
    Posts
    101
    Originally Posted by muisdikn Go to original post
    disable SDK in iCue settings will fix the light turn off thing
    also disable it in division 2 settings, under 3rd party settings I think
    Thank you sir, I'll try that as soon as I arrive home. Cheers.
    Share this post

  4. #4
    spyvspyaeon's Avatar Member
    Join Date
    Mar 2019
    Location
    Portugal
    Posts
    101
    Originally Posted by muisdikn Go to original post
    disable SDK in iCue settings
    Thanks, this made the whole difference. It's working 100% fine.
    Share this post