1. #21
    Hello Steve, do you know if the Editor has the long grey-silver steel power line wires?.

    I can only find the rubber looking black wire cables to put on telephone poles, but in the main game at Falls End they use long grey steel cables that look like zip lines.


    https://www.we-energies.com/forestry...istr_lines.jpg

    at the 1:47 minute mark the player is on top of the Falls End general store and you can see how they set up the electrical wires:

    https://www.youtube.com/watch?v=sid86uN5ykk

    If I search the list, I can only find the black fallen and loose electrical wires:

    https://list.farcry.info/?version=1.10&q=wire

    https://list.farcry.info/?version=1.10&q=cable
    Share this post

  2. #22
    Steve64b's Avatar Senior Member
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    http://steve.farcry.eu/
    Posts
    1,332
    I haven't seen such cables in the Editor. Perhaps you can 'fake' them by using ziplines?
    Share this post

  3. #23
    Steve64b, hey I didn't get the chance to test out ziplines I was making cowboy maps . All I can find is the zipline poles, can you set them up horizontal or do they only work from a high to low point?.

    Are there zip wires in assets or just the set up poles.

    http://list.farcry.info/?version=1.10&q=zip
    Share this post

  4. #24
    Steve64b's Avatar Senior Member
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    http://steve.farcry.eu/
    Posts
    1,332
    Originally Posted by CoryTrevrSmokes Go to original post
    All I can find is the zipline poles, can you set them up horizontal or do they only work from a high to low point?.

    Are there zip wires in assets or just the set up poles.
    There's just the anchors; when you set them up, the Editor will automatically tie them together with a line.

    I think there's a minimum decline/angle required for them to validate though, so unsure if they can act as proper power line cables.
    Share this post

  5. #25
    Steve64b's Avatar Senior Member
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    http://steve.farcry.eu/
    Posts
    1,332
    Updated objects to the final Title Update, 11.
    Share this post

  6. #26
    Originally Posted by Steve64b Go to original post
    Updated objects to the final Title Update, 11.
    Did we get some new objects or what was updated?
    Share this post

  7. #27
    Steve64b's Avatar Senior Member
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    http://steve.farcry.eu/
    Posts
    1,332
    Originally Posted by Karmaiseva Go to original post
    Did we get some new objects or what was updated?
    Yes, we got some weapons and CARS WITH ROCKET LAUNCHERS! See here.

    That page also shows some 'new' generic objects, not sure if those weren't in 1.10 though.
    Share this post

  8. #28
    Originally Posted by Steve64b Go to original post
    Updated objects to the final Title Update, 11.

    Originally Posted by Steve64b Go to original post
    Yes, we got some weapons and CARS WITH ROCKET LAUNCHERS! See here.

    That page also shows some 'new' generic objects, not sure if those weren't in 1.10 though.
    Thanks I missed all of these! I thought that the update included only bug fixes.
    Share this post

  9. #29
    Outstanding resource - thanks so much for your efforts!
    Share this post

  10. #30
    jcoffeycup73's Avatar Member
    Join Date
    Aug 2018
    Location
    Massaschusetts
    Posts
    136
    I'm trying to figure out how get results for objects that can be spawned/unspawned via a script. I see there's a filter 'Spawnable by Script' but is there a way to enter a wild card into the Search Term field to return the spawnable objects?

    From my randomly picking objects to test in the editor it seems like only objects that have physics are spawnable? If that's the case, I don't need a script to 'unspawn' an object with physics, I can just shoot or toss a grenade at it.
    Share this post