1. #1

    First glance on Syndicates Perfomance and quality on PC... Poor - Solution Posted

    Hello Fellows,

    please take a look on how the game runs on my Rig.

    Currently game is unplayable on my I7 4790K , GTX 980 Ti

    I uploaded a video to share my first experience of Assassin's Creed Syndicate on PC

    https://youtu.be/EW84X01UhzI

    Let me know if you are having the same experience.

    Drivers are all up to date.

    EDIT (YazX_):

    Turn off MFAA in Nvidia Control Panel to fix this issue for now.

    http://forums.ubi.com/showthread.php...cts-Workaround
    Share this post

  2. #2
    Having the exact same issues on my 970.
    Share this post

  3. #3
    Anykeyer's Avatar Senior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3,993
    Looks like driver issue. Nvidia is yet to release its "game ready" driver for ACS.
    Share this post

  4. #4
    I had the same problem in AC Rogue. Rolling your driver version back one or two times might fix it. It help me with Rogue tremendously.
    Share this post

  5. #5
    strigoi1958's Avatar Senior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Norfolk UK
    Posts
    4,454
    I have a 6700k and a 980 ti and 16gb corsair vengeance @3000Mhz and so my rig is similar to the OP and it is running superbly well... absolutely loving it. I do have a 355 driver not the latest... I am waiting for the game ready driver before updating.
    Share this post

  6. #6
    Yes, I'd suggest rolling your driver back to a previous version and wait for Nvidia to pull their something out of their something and release the AC Syndicate ready driver
    Share this post

  7. #7
    Not sure why folks are having issues playing the game. I have it running at maximum settings (minus PCSS/TXAA) and I'm getting a solid 60 frames at 1080p 60hz with Vsync ON, occasionally dipping down to 50-55 but no less. Made it past sequence 2 & ran around London a bit, the game looks & feels phenomenal. A few minor bugs here & there, but nothing annoying. Hopefully any patches that come out don't screw things up for me.

    As for other folks having issues, I suggest uninstalling NVidea drivers completely, including deleting any leftover files in the registry. Then reinstall fresh drivers again.
    Share this post

  8. #8
    I have the same flickiering issue here. 980ti sli. Unplayable at the times, cant see **** because of this glitch. Tried newest drivers, then rolled back, still nothing. Waiting for the new ones. Im glad im not alone
    Share this post

  9. #9
    Originally Posted by Shaftex Go to original post
    Not sure why folks are having issues playing the game. I have it running at maximum settings (minus PCSS/TXAA) and I'm getting a solid 60 frames at 1080p 60hz with Vsync ON, occasionally dipping down to 50-55 but no less. Made it past sequence 2 & ran around London a bit, the game looks & feels phenomenal. A few minor bugs here & there, but nothing annoying. Hopefully any patches that come out don't screw things up for me.

    As for other folks having issues, I suggest uninstalling NVidea drivers completely, including deleting any leftover files in the registry. Then reinstall fresh drivers again.
    Wish I had an answer bro.

    I will try to deinstall all drivers and reinstall then report again. I will be using Display Driver Uninstaller to do so.
    Share this post

  10. #10
    Great, SLI is not working also. Im getting the same fps with and without Sli.
    Share this post