1. #1

    'Continue Game' not loading correctly - Assassins Creed Syndicate

    Hope someone can help.

    When choosing ' Continue' Assassins Creed Syndicate - will start OK with the cloud scene. The spinning load icon appears I get a couple of frames of image then the screen goes black. The load/save image continues to spin and I can hear the soundtrack. The story is obviously ongoing as different voices are heard and attacks begin. The vibrations on the controller also work.

    I get no more images until the 'desynchronised' screen and return to the cloud section.

    I cant seem to find a start from last save or from last memory.

    Any help much appreciated - I am about 28% of the way through and don't really want to have to start again!
    Share this post

  2. #2
    XaeroTheHero's Avatar Magnus Opus
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    Sweden
    Posts
    104
    Originally Posted by shop1535030971 Go to original post
    Hope someone can help.

    When choosing ' Continue' Assassins Creed Syndicate - will start OK with the cloud scene. The spinning load icon appears I get a couple of frames of image then the screen goes black. The load/save image continues to spin and I can hear the soundtrack. The story is obviously ongoing as different voices are heard and attacks begin. The vibrations on the controller also work.

    I get no more images until the 'desynchronised' screen and return to the cloud section.

    I cant seem to find a start from last save or from last memory.

    Any help much appreciated - I am about 28% of the way through and don't really want to have to start again!

    Wrong forum. This is the MQEL forum.
    Share this post