1. #1

    Bug? Unlocked Lunar Territory but got no rover so can't start building.

    Like the title says, unlocked the Lunar territory with the rare resources local project, but when it was loaded I didn't have a Lunar Expedition Rover which means I can't grab one of the craters to start building. Tried reloading and restarting. Doesn't work.

    Anyone else had this problem?
    Share this post

  2. #2
    Rekalty's Avatar Senior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    742
    Yeah, had my Command Ship vanish in my Temperate zone, no clue when or why, came back from a combat mission and it just wasn't there, can't do anything in that zone anymore, and with no manual save, the time I've spend is now wasted. Good Job not catching gamebreaking bugs like this, we're really getting something for our money.
    Share this post

  3. #3

    Same here

    Happened to me on "Male Relictum".
    No Rover, no chance to do anything. All work and time wasted...
    Share this post

  4. #4
    hhrhhr's Avatar Junior Member
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Novgorod Veliky
    Posts
    20
    confirm, Crater Ivamoto — no rover, no working spaceport.

    Share this post

  5. #5
    UbiBooma's Avatar Community Representative
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    NCSA
    Posts
    1,717
    Neriath and others - sorry to hear you're experiencing this problem. It sounds like you want to contact our support team directly -- see the links in my signature below and please submit reports. This will help us figure out the issue and get you the proper solution.

    -Booma
    Share this post

  6. #6

    Same "No rover" issue here.

    Contacted support. No reply yet. Contacted Facebook support, instant support on how to get the forums log in working, but referred me back to making another " ask a question" ticket under support..... so no rover still. Kinda want to play my $59.99 ANNO 2205 moon missions... not my ANNO 2070 non moon missions. The moon makes the diff it seems. Now this sounds silly.... I paid $59.99 for moon building? *Facepalm*
    Share this post

  7. #7
    maybe it's just hidden, so you cant see it. If you press Tab twice it will mark the rover (or ship) and move camera to it, try that.
    Share this post

  8. #8
    Originally Posted by Mr_Muscle Go to original post
    maybe it's just hidden, so you cant see it. If you press Tab twice it will mark the rover (or ship) and move camera to it, try that.
    Nope, sadly it is not just hidden. Pressing Tab changes nothing. It simply gone. Saddest thing - contacted supoort before my post here. still no reply. It is nearly a week since the game is released and still cannot play because of this bug. ...Fun-Rating: Zero.^^
    Share this post

  9. #9
    UbiBooma's Avatar Community Representative
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    NCSA
    Posts
    1,717
    Originally Posted by minder557 Go to original post
    Contacted support. No reply yet. Contacted Facebook support, instant support on how to get the forums log in working, but referred me back to making another " ask a question" ticket under support..... so no rover still. Kinda want to play my $59.99 ANNO 2205 moon missions... not my ANNO 2070 non moon missions. The moon makes the diff it seems. Now this sounds silly.... I paid $59.99 for moon building? *Facepalm*
    Have they gotten back to you yet? If not, post your ticket # and I can try to get their attention.
    Share this post

  10. #10
    Originally Posted by UbiBooma Go to original post
    Have they gotten back to you yet? If not, post your ticket # and I can try to get their attention.
    # 02574732

    That is the question I asked before my first post here.

    # 02578638 ...wrote that second as the first was renamed as if the moon buggy would be immobile only, but that's not true it is completely gone.
    Share this post