PDA

View Full Version : 3d models import/export is it bosible?



peksa2
03-21-2004, 02:00 PM
I use autocad and 3ds max and i havent figured out yet how to import models to the game or how to get tehm out for rebuilding so if someone would post me some advise i would be wery thankfull. nahkahissi@hotmail.com http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_rolleyes.gif

peksa2
03-21-2004, 02:00 PM
I use autocad and 3ds max and i havent figured out yet how to import models to the game or how to get tehm out for rebuilding so if someone would post me some advise i would be wery thankfull. nahkahissi@hotmail.com http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_rolleyes.gif

necrobaron
03-21-2004, 02:14 PM
You can't. New models must be sent to Oleg for FM and implementation into the game. It's not an open code like a certain "other" sim. Thank God.....http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_wink.gif

"Not all who wander are lost."