PDA

View Full Version : my il2 fb cds are not working need help



Z_pilot
08-09-2004, 02:02 PM
My computer needed to reinstall windows so everythimg was deleted. Incloding the only gane i play il2fb. The thing is when i started to install il2 fb it wouldnt work. I tried like 5 times. But every time i tried the same thing came up when i had to put in cd2. And i quote my pc "wrong volume in station E" wtf? It looks as if my cd 2 is worn out. Is there any way I can get my il2 back?? Any help please

Z_pilot
08-09-2004, 02:02 PM
My computer needed to reinstall windows so everythimg was deleted. Incloding the only gane i play il2fb. The thing is when i started to install il2 fb it wouldnt work. I tried like 5 times. But every time i tried the same thing came up when i had to put in cd2. And i quote my pc "wrong volume in station E" wtf? It looks as if my cd 2 is worn out. Is there any way I can get my il2 back?? Any help please

Lateralus_17SS
08-09-2004, 02:11 PM
Start by posting in the Help forum.

Have you tried wiping all the folders and doing a clean install? A file might have been corrupted.

T_O_A_D
08-09-2004, 02:16 PM
This thread (http://forums.ubi.com/eve/forums?a=tpc&s=400102&f=49310655&m=314103891) over in Il2 Community Help should line you out. If not post this over there.

Have you checked your Private Topics recently? (http://forums.ubi.com/eve/forums?a=ugtpc&s=400102)
My TrackIR fix, Read the whole thread (http://forums.ubi.com/eve/forums?q=Y&a=tpc&s=400102&f=49310655&m=15310285&p=1)
Commanding Officer of the 131st_VFW (http://www.geocities.com/vfw_131st/)
http://home.mchsi.com/~131st_vfw/T_O_A_D.jpg

LEXX_Luthor
08-09-2004, 08:01 PM
Sometimes that happens to me. I put CD2 in and it tells me its wrong, so I put in CD1 and tells me wrong again, put in CD2 and .... this continues until it takes CD2. I have always been able to get past this. Eventually. http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gif This stuff never happened the last time I installed FB, and I always install FB soon after a Windows re~install. Worked just fine last time. Weird.


__________________
http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/10.gif Flyable Swedish "Gladiator" listed as J8A ...in Aces Expansion Pack

"You will still have FB , you will lose nothing" ~WUAF_Badsight
"I had actually pre ordered CFS3 and I couldnt wait..." ~Bearcat99
"Gladiator and Falco, elegant weapons of a more civilized age" ~ElAurens
:
"Damn.....Where you did read about Spitfire made from a wood?
Close this book forever and don't open anymore!" ~Oleg_Maddox http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/16x16_smiley-surprised.gif