PDA

View Full Version : new planes ?



XyZspineZyX
07-27-2003, 01:41 AM
Hi

Will the new planes in the patch be accessible in dynamic campaigne ?. dos anybody know ?.

regards Brosnos.

XyZspineZyX
07-27-2003, 01:41 AM
Hi

Will the new planes in the patch be accessible in dynamic campaigne ?. dos anybody know ?.

regards Brosnos.

XyZspineZyX
07-27-2003, 07:02 AM
As far as I understand, correct me if I'm wrong, the official statement does not mention any new planes. But who knows?

Tully__
07-27-2003, 11:28 AM
Any plane in the game can appear in dynamic campaign, but you may need to do some editing in the campaign configuration files to get them there. There's a thread at the SimHQ forum on how to do this (though the details may change slightly with the changes to the campaign engine coming with the patch).

<center> ================================================== ========================= </center>

<center> <img src=http://members.optusnet.com.au/tully_78th/Corsair.jpg> </center>

<center> The "under performing planes" thread (http://www.simhq.com/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=35;t=007540) /i/smilies/16x16_smiley-wink.gif </center>
<center> Forum Terms of Use (http://www.ubi.com/US/Info/TermsOfUse.htm) </center>


Salut
Tully

Message Edited on 07/27/0309:29PM by Tully__

XyZspineZyX
07-27-2003, 12:19 PM
Hi

Thanks for the fast reply. That was all i needed to know.

regards Brosnos.