PDA

View Full Version : time out errors still?



vontroz
03-11-2004, 06:49 PM
hi,
our whole squadron is having a very bad time with time out errors and huge pings while trying to fly missions. we have used the .dll file fix and still have probs, but i dont see much here posted on the subject. whats up with this? thanks

vontroz
03-11-2004, 06:49 PM
hi,
our whole squadron is having a very bad time with time out errors and huge pings while trying to fly missions. we have used the .dll file fix and still have probs, but i dont see much here posted on the subject. whats up with this? thanks

vontroz
03-12-2004, 03:59 AM
umm, HELLO


bump

Snow_Wolf_
03-12-2004, 04:04 AM
Try oleg Ready Room or Community help

I would try turning sound off to see if it still give u time outs.

There is also a Beta Dll file that is suppose to fixt this problem

http://aa.1asphost.com/seafury/mononoke_p2.jpg

Bartsimpson-
03-12-2004, 05:19 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by vontroz:
hi,
our whole squadron is having a very bad time with time out errors and huge pings while trying to fly missions. we have used the .dll file fix and still have probs, but i dont see much here posted on the subject. whats up with this? thanks<HR></BLOCKQUOTE>

it's to do with anti cheat code mg-snd.dll file - not sure i replaced mine runs fine for around 10 min's online then timeout starts to climb up ie: red bar slow increase top r/h cnr of screen then kick i'm out the server , so it's a case of "houston we still have a problem" .

Correct me if i'm wrong but i don't think sound setting has anything to do with time outs .

Bartman .

http://www.nightbomber.com/forums/images2004/header_right.gif