PDA

View Full Version : skyline drivetrain



rsandersr47
11-30-2014, 09:20 AM
So I noticed in the car tabs of the crew site the skyline shows up as you would expect it to be (4wd) however in game I believe the car looks to be (rwd) am i wrong? are all cars rwd in the beta?

St4rgazerKan
12-01-2014, 12:43 AM
You mean when they do the burnout before the race start? Yea.... that is weird.

C00LACID
12-02-2014, 10:15 PM
that's "programming laziness" all the cars do rwd burnouts at the start. Even the FWD ones like the mini.

It is not like need for speed managed that better nearly a decade ago...