PDA

View Full Version : Mortar



KMpuggy
11-19-2014, 02:52 AM
Just a quick one

As soon as i jump on the mortar and aim it zooms all the way in to the ground. Just wondering if its me as ive been sodding about with key bindings, or just another bug in the game

Hooch180
11-19-2014, 10:16 AM
For me it is other way round.

When I enter mortar and "aim" I can see very large portion of map, everything is small, blurry and flickering. Mortar is unusable for me.

Rallywrx
11-24-2014, 05:33 PM
no it is a bug, I have this too and it will keep zooming until the game crashes. Also if you changed FOV it can mess up the scope on the mortar.

Legion_HK
11-24-2014, 06:22 PM
I have exactly the same problem, makes using the mortar quite difficult. Yet another bug to add to the list of other bugs found so far.