PDA

View Full Version : Curious sound problem in 1.22



TooCool_12f
01-21-2004, 03:27 PM
Hi oleg..

I have a little problem in 1.22 version. When I enter the plane I have radio and external sounds, but can't hear my own engine or guns. If I change my sound settings in game, it gets back to normal (probbaly initialises itself allright this time)

My config:

XP1900+
768MB
Gigabyte Radeon 9600 Pro (CAT 4.1 drivers)
Audigy Player (with settings as shown on FB cd)
MoBo: KG7


any ideas?

TooCool_12f
01-21-2004, 03:27 PM
Hi oleg..

I have a little problem in 1.22 version. When I enter the plane I have radio and external sounds, but can't hear my own engine or guns. If I change my sound settings in game, it gets back to normal (probbaly initialises itself allright this time)

My config:

XP1900+
768MB
Gigabyte Radeon 9600 Pro (CAT 4.1 drivers)
Audigy Player (with settings as shown on FB cd)
MoBo: KG7


any ideas?

Recon_609IAP
01-21-2004, 03:41 PM
are you running full sound acceleration in XP?

S!
609IAP_Recon

http://www.leeboats.com/609/sig/609_recon3.jpg
Agnus Dei, Qui Tollis peccata mundi, Miserere nobis. Dona nobis pacem

blabla0001
01-21-2004, 04:30 PM
No problems here, I can hear MG fire just fine.

Audigy2 with full hardware acceleration in XP + EAX Enabled.

TooCool_12f
01-21-2004, 05:10 PM
I just flew a VEF mission, and no problem...

don't know why or how, but it happened on two first missions I flew after installing the patch (then I came to post about it) and did not happen after that.



Yes, full acceleration and EAW settings as suggested in "sound folder" on FB cd.

DirectX9.0b freshly installed