PDA

View Full Version : question



mike19912003
04-21-2004, 09:08 PM
I'm think about getting 3d studio max 6
can i use that to model aiircraft for aep/pf

mike19912003
04-21-2004, 09:08 PM
I'm think about getting 3d studio max 6
can i use that to model aiircraft for aep/pf