PDA

View Full Version : Game not Loading



USful
11-13-2014, 03:08 AM
I need some help in regards to getting Sequence 2 to start loading. I've finished the first sequence, but when it went to load the second sequence, it just ended up staying there. I will try restarting my PC and running it again to see if that works, but as of now I am just looking at the loading screen with about a Centimeter of a highlighted section and the "loading symbol" twirling around in the top right corner.

USful
11-13-2014, 03:27 AM
Found the solution, it was a corrupted file, the game works now

Quintaros
11-13-2014, 08:40 PM
Found the solution, it was a corrupted file, the game works now

Hello,
I sometimes have the same problem . What is the corrupted file ?

Thanks

Quinta

galguri
11-16-2014, 08:45 PM
Hello,
I sometimes have the same problem . What is the corrupted file ?

Thanks

Quinta

i would like to know what file it was too please