PDA

View Full Version : Problems with perfect settings!



Vortex_uk
04-09-2004, 02:28 PM
I use use perfect landscape detail in FB,everything runs fine execpt one thing...
The water is totally black! Its normal when at exellent setting and lower but as soon as i turn the setting to perfect mode,the water goes pitch black,there's not even a hint of a change on the Pacific map which is really bugging me since i was waiting to see the new water effects for this map in AEP http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_frown.gif
It was like this before AEP.
The card i use is a FX 9600 i think,i'm not to sure on that,any help on getting the water back would be great! http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gif Thanks

}-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-{

~S~
from =97th=Vortex

http://www.gamefileworld.com/upimages/newbanner.jpg
www.freewebs.com/fightingpumas (http://www.freewebs.com/fightingpumas)

Vortex_uk
04-09-2004, 02:28 PM
I use use perfect landscape detail in FB,everything runs fine execpt one thing...
The water is totally black! Its normal when at exellent setting and lower but as soon as i turn the setting to perfect mode,the water goes pitch black,there's not even a hint of a change on the Pacific map which is really bugging me since i was waiting to see the new water effects for this map in AEP http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_frown.gif
It was like this before AEP.
The card i use is a FX 9600 i think,i'm not to sure on that,any help on getting the water back would be great! http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gif Thanks

}-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-{

~S~
from =97th=Vortex

http://www.gamefileworld.com/upimages/newbanner.jpg
www.freewebs.com/fightingpumas (http://www.freewebs.com/fightingpumas)

jimmyboy99
04-09-2004, 03:05 PM
well of wat i thought the 9600 is a good card, hmmmmm but i have a Q wat is ur prossesor because teh graphics card and prossesor work hand in hand and that means that if u have a slow prosseser theres a chance that thats ur answer and my other thing is u might not have a 9600, as u stated that u were not sure of it urself. well sry i couldnt give away to fix it but one suggestion is just to keep it at excellent. ok well later

lil_labbit
04-09-2004, 04:21 PM
Check the file "conf.ini" in main FB folder.
There is a "Water=" setting there - range is 1 to 3 where 3 is best (and also slowest).
There is a "Forest=" setting too - same range.

http://members.home.nl/lil.labbit/lilseesya.jpg
Night is better than Day

KGr.HH-Sunburst
04-09-2004, 05:33 PM
vortex your card is a FX 5600 i guess when you told me.

go to the Nvidea support site to download newer drivers dunno wich bcus i use Ati cards

ow and post your problem on the tech support forum there are some smart boys who knows more about FX cards then me

http://www.freewebs.com/fightingpumas/
http://img31.photobucket.com/albums/v94/sunburst/sig-97th.jpg