PDA

View Full Version : Default F2 / F3 external view in aep ?



Bartsimpson-
03-09-2004, 03:20 AM
Have you noticed the aircraft externals in "ace" being set at a further distance than f/b ? .

http://www.nightbomber.com/forums/images2004/header_right.gif

Bartsimpson-
03-09-2004, 03:20 AM
Have you noticed the aircraft externals in "ace" being set at a further distance than f/b ? .

http://www.nightbomber.com/forums/images2004/header_right.gif