PDA

View Full Version : Airmech Beta Freezea at logo screen



Outsider
07-28-2014, 04:26 AM
I've uninstalled and reinstalled the Beta once and the issue persists. Looks like it is booting up. Contacts servers and gets to the A/M logo screen. As soon as the circle of light loops the AM logo the whole 360 locks up/freezes on that screen and the only way to get it away is by hard resetting the 360. Xbox guide button and every other button are unresponsive. Help???

ruberfoo
07-28-2014, 05:13 AM
I've uninstalled and reinstalled the Beta once and the issue persists. Looks like it is booting up. Contacts servers and gets to the A/M logo screen. As soon as the circle of light loops the AM logo the whole 360 locks up/freezes on that screen and the only way to get it away is by hard resetting the 360. Xbox guide button and every other button are unresponsive. Help???

I had this problem too. I just cleared system cahe, deleted airmech and reinstalled it and it works fine now.

Outsider
07-28-2014, 02:38 PM
Thanks for the suggestion. Tried it and unfortunately still experiencing the same issue. I even moved the file from my hard drive that has about 12 gb free, to my flash drive that has about twice the free space and still persists. I'm about ready to tap out on this.

realhiphop2k
07-28-2014, 04:21 PM
Same issue I'm having.

realhiphop2k
07-28-2014, 04:26 PM
Deleted game, then reinstall worked for me.

mando6599
07-28-2014, 06:12 PM
Deleted game, then reinstall worked for me.

Reinstall won't work for me since I already used the beta key, what should I do?

mando6599
07-28-2014, 06:17 PM
Reinstall won't work for me since I already used the beta key, what should I do?

Nevermind found it.

mando6599
07-28-2014, 06:18 PM
Nevermind found it.

Still freezing for me though after reinstall.

mando6599
07-28-2014, 06:23 PM
Nothing's working for me right now. Help Carbon Games!

Outsider
07-29-2014, 02:07 PM
Received an email from tech support that issue should be resolved and to try and log in. Works fine now! Apparently problem was server side. Good times.:0)

UbiVolfbane
07-29-2014, 02:57 PM
Glad to hear that you are able to access the game now. If any of you continue to experience this issue, please be sure to update your on-going case with Support. If you have not done so, please contact your local Support team using the links in my signature below.