PDA

View Full Version : Assassin's Creed IV Controller Configuration PC



mamokemo
07-20-2014, 06:21 AM
Hello, I tried to use my controller with AC4 but some buttons are not assigned right, so I go to the documents folder and try to edit "Assassin4.ini" , but after I do that and save changes and all and then run the game, it keeps resetting to defaults and the controls are still wrong. Help ?

Brostok
07-20-2014, 08:18 AM
what controller are you using ? That would help to know that ;)

mamokemo
07-20-2014, 08:25 AM
Wind EEC controller, but maybe I can use XBOX 360 emulator ?

BlastThyName
07-20-2014, 12:42 PM
Wind EEC controller, but maybe I can use XBOX 360 emulator ?
You could use an Xbox One/360 controller instead. A 360 emulator could work as well.

Razrback16
07-26-2014, 07:42 PM
Here is what I use and have no trouble: http://www.amazon.com/Xbox-360-Officially-Licensed-GamePad-White/dp/B00FG3TTNU/ref=sr_1_11?ie=UTF8&qid=1406400131&sr=8-11&keywords=madcatz+xbox+360+controller+for+pc+white