PDA

View Full Version : Windowed Mode?



Daniel_147_
05-26-2014, 06:05 PM
I have a short question. Does Watch Dogs "PC" have the option to run in Windowed Mode?
If not, has anyone tried to force it to run in windowed mode? ALT+Enter.

commonFury
05-26-2014, 06:21 PM
we'll have to wait and see ... but i'm sure at the least ALT-Tab to windows will work

MIGHTY778629
05-26-2014, 06:40 PM
I have a short question. Does Watch Dogs "PC" have the option to run in Windowed Mode?
If not, has anyone tried to force it to run in windowed mode? ALT+Enter.

Yes; with border and borderless options.