PDA

View Full Version : V1 flying bomb. Where is it?



Dogtail2
03-23-2004, 03:30 PM
I have been unable to locate the Fi 103 V1 flying bomb in the full mission builder. Ive looked in the object viewer under Aircraft, Artillery, Objects you name it, Ive looked there.I can see no Rocket listing as stated in the AEP readme.

Any ideas? Thanks

Dogtail2
03-23-2004, 03:30 PM
I have been unable to locate the Fi 103 V1 flying bomb in the full mission builder. Ive looked in the object viewer under Aircraft, Artillery, Objects you name it, Ive looked there.I can see no Rocket listing as stated in the AEP readme.

Any ideas? Thanks

Chuck_Older
03-23-2004, 03:33 PM
Do a Search (it's under "find" in the forum toolbar) under 'Oleg's Ready Room'. You should find your answer there easily

*****************************
Wave bub-bub-bub-bye to the boss, it's your profit, it's his loss~ Clash

Dogtail2
03-24-2004, 12:49 AM
No help ther Chuck http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_confused.gif

michapma
03-24-2004, 01:58 AM
Well I found this (http://forums.ubi.com/eve/forums?q=Y&a=tpc&s=400102&f=63110913&m=366106752&p=1), for example.

It seems the V1 rocket has problems if you install over the 1.22 patch. I overlooked this when I installed last night, so I may need to do a reinstall.

To fix the problem, uninstall, reinstall FB from the box version, then install AEP over top of that. The uninstall will leave all of your settings intact.

C!

http://www.baseclass.modulweb.dk/69giap/fileadmin/Image_Archive/badges/69giap_badge_chap.jpg (http://giap.webhop.info)

The ongoing IL-2 User's Guide (http://people.ee.ethz.ch/~chapman/il2guide/) | Forgotten Skies (http://www.forgottenskies.com/)
But we are all that way: when we know a thing we have only scorn for other people who don't happen to know it. - Mark Twain, Personal Recollections of Joan of Arc

LEXX_Luthor
03-24-2004, 02:17 AM
EDITING...

Oleg's FIX: Copy and paste the text in bold below to the "bldconf" file in FB folder, place it beneath the section

like this...include the parenthesis ()

<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>



[B](builder.PlMisRocket,sectFile=com/maddox/il2/objects/rockets.ini)

<HR></BLOCKQUOTE>


__________________
http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/10.gif Flyable Swedish "Gladiator" listed as J8A ...in Aces Expansion Pack

"You will still have FB , you will lose [B]nothing" ~WUAF_Badsight
"I had actually pre ordered CFS3 and I couldnt wait..." ~Bearcat99
"Gladiator and Falco, elegant weapons of a more civilized age" ~ElAurens
:
"Damn.....Where you did read about Spitfire made from a wood?
Close this book forever and don't open anymore!" ~Oleg_Maddox http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/16x16_smiley-surprised.gif

arcadeace
03-24-2004, 02:23 AM
Yeah I read his post yesterday, when I checked I already had it. I haven't tried the V1 yet I've only had AEP for a few days, I installed over 1.22 with no problems.

This is what should be in the file: (builder.PlMisRocket,sectFile=com/maddox/il2/objects/rockets.ini)

Dunkelgrun
03-24-2004, 02:43 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by arcadeace:
Yeah I read his post yesterday, when I checked I already had it. I haven't tried the V1 yet I've only had AEP for a few days, I installed over 1.22 with no problems.

This is what should be in the file: (builder.PlMisRocket,sectFile=com/maddox/il2/objects/rockets.ini)<HR></BLOCKQUOTE>

I installed over 1.22 with no problems either, but I still had to add the line in the bldconf file.
It seems that AEP installs differently on each machine. http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/crazy.gif
Cheers!

http://www.uploadit.org/igmusapa/tft2.jpg
www.nightbomber.com (http://www.nightbomber.com)

Dunkelgrun aka 242Sqn_Cat

voyager_663rd
03-24-2004, 08:40 AM
I've got the extra line in the folder and a portion reads as follows:

[builder_plugins]
(builder.PlMapLoad)
(builder.PlMission)
(builder.PlMisAir,sectFile=com/maddox/il2/objects/air.ini)
(builder.PlMisChief,sectFile=com/maddox/il2/objects/chief.ini)
(builder.PlMisStatic,sectFile=com/maddox/il2/objects/stationary.ini)
(builder.PlMisRocket,sectFile=com/maddox/il2/objects/rockets.ini)
(builder.PlMisHouse,sectFile=com/maddox/il2/objects/static.ini)
(builder.PlMisTarget)

I havent tried it in FMB (frankly, I don't know how) but I tried the single UK P51 mission that searches out the rocket. No rocket. The racks are on the field but no rocket.

What am i doing wrong?

my work-in-progress 1/8th scale RC bird: http://img13.photobucket.com/albums/v37/voyager_663rd/corsair_27.jpg

lil_labbit
03-24-2004, 11:19 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by voyager_663rd:
I've got the extra line in the folder and a portion reads as follows:

[builder_plugins]
(builder.PlMapLoad)
(builder.PlMission)
(builder.PlMisAir,sectFile=com/maddox/il2/objects/air.ini)
(builder.PlMisChief,sectFile=com/maddox/il2/objects/chief.ini)
(builder.PlMisStatic,sectFile=com/maddox/il2/objects/stationary.ini)
(builder.PlMisRocket,sectFile=com/maddox/il2/objects/rockets.ini)
(builder.PlMisHouse,sectFile=com/maddox/il2/objects/static.ini)
(builder.PlMisTarget)

I havent tried it in FMB (frankly, I don't know how) but I tried the single UK P51 mission that searches out the rocket. No rocket. The racks are on the field but no rocket.

What am i doing wrong?

my work-in-progress 1/8th scale RC bird: http://img13.photobucket.com/albums/v37/voyager_663rd/corsair_27.jpg <HR></BLOCKQUOTE>

It's all correct - you just have to place the V1Ground object on LEVEL ground (try an airfield or off-map http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gif) - also you have to set the properties (see readme file in main game folder).

Delay time 2 minutes, (V1 shows after approx 1 min and get launched after 2 minutes) then cycle time (I use a minimum of 2 minutes) and how many V1's to launch at target.

Tried it they work http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_wink.gif

Don't set the target closebye....

http://members.home.nl/lil.labbit/lilseesya.jpg
Night is better than Day

voyager_663rd
03-24-2004, 09:22 PM
As I said, I don't know how to use the mission builder. The mission I'm trying is what comes with AEP in the Single Mission UK P51 area.

I did not create it.

my work-in-progress 1/8th scale RC bird: http://img13.photobucket.com/albums/v37/voyager_663rd/corsair_27.jpg

wotan111
03-25-2004, 09:19 AM
I knew I had problems with AEP install when I couldnt play the tracks as their were missing grphics ie no cockpit etc.

Once I installed on a clean IL2 FB install The sart up screen came up with AEP expansion and I had no problems after.