PDA

View Full Version : SH III and destroyer command



pilpoilsL
05-14-2004, 05:13 AM
is a new version of destoyer command forseen to play with SH III ?

pilpoilsL
05-14-2004, 05:13 AM
is a new version of destoyer command forseen to play with SH III ?

Drebbel
05-14-2004, 05:27 AM
NO, but the team told us that when SHIII is a success they would like to make a DCII.


Drebbel

The Submarines of the Royal Netherlands Navy 1906 - 2004
http://www.DutchSubmarines.com/
We have a NEW FORUM:
http://www.dutchsubmarines.com/phpbb2/
http://www.dutchsubmarines.com/hosting/images/sig/drebbel/kmoorlwp.gif

Bratking
05-14-2004, 05:49 AM
Another good reason to buy this game and support the devs that's working hard to give us virtual navy guys something good for once. It's sad to see all this complaining about such a fine product. Play first, ***** later.

TASKFORCE1x1
02-27-2005, 09:55 AM
I preordered 3 copies. That helps a bit. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

Need to have an enemy human element in this sim!

BobV_07
02-27-2005, 10:08 AM
Yep, I got a my copy already reserved with some money down and I dont ever do that. Kinda like buying a car before you have even gave it a test drive. I firmly believe in try before you buy. But with SH3 I'm making an exception. I'm sure I wont be disapionted! http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif

http://adjunct.diodon349.com/photopoint/0037/0046.jpg

Dominicrigg
02-27-2005, 10:24 AM
Me too, if i am disappointed im going to spam this forum with wall to wall totty. So the designers better not let me down!! Looking at the training vid im 90% sure they havent, i mean did you see the interactivity of just the map!! Wow!