PDA

View Full Version : OT: TIR2 conf.ini has "disappeared"



Wulf-JG123
04-08-2004, 10:36 AM
I had recent comp roblems which required a reformat and complete re-install of all my programmes. I re-installed TIR2 v. 3.03 which works fine except for on niggling problem. Every time I start my comp I have to manually click on the desktop icon to launch TIR, even though I have enabled the launch on start-up feature. The problem is I keep forgetting to manually launch it (old age), go online, enter a game, and then too late realise its not enabled. Turning it on "ingame" does not work either. I looked in my TIR folder but there is no Conf.ini file, for some reason; anyone else get this or know how to find/fix it?
http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/53.gif http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/351.gif TIA.

Wulf-JG123
04-08-2004, 10:36 AM
I had recent comp roblems which required a reformat and complete re-install of all my programmes. I re-installed TIR2 v. 3.03 which works fine except for on niggling problem. Every time I start my comp I have to manually click on the desktop icon to launch TIR, even though I have enabled the launch on start-up feature. The problem is I keep forgetting to manually launch it (old age), go online, enter a game, and then too late realise its not enabled. Turning it on "ingame" does not work either. I looked in my TIR folder but there is no Conf.ini file, for some reason; anyone else get this or know how to find/fix it?
http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/53.gif http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/351.gif TIA.