PDA

View Full Version : [Bug Reports] Career Mode: Garage



Just_Shogun
03-01-2013, 01:53 PM
Please report issues pertaining to garage here using the format that follows. We will be getting many reports during the beta so we will not always be able to reply to individual posts but we will be monitoring these threads and passing any useful information along to the appropriate team members. Thanks for your help during the beta

Ideal Reporting Format:

Summary:
Describe in a couple sentences what happened.

Steps to Reproduce:
Include a step-by-step instruction on how to reproduce the issue.

Frequency:
How many times out of how many attempts were you able to reproduce the issue?

System Specs:
Your hardware set-up is very important to us for identifying issues as many issues seem to relate to different hardware components or configuration so be as detailed as you can whith your system specs.
If you can please provide a DxDiag file from DirectX Diagnostic Tool. You can do this by pressing the windows button > Search for "dxdiag" by using the search bar > Open the dxdiag.exe > In DirectX Diagnostic Tool, press "Save All Information..." and save the DxDiag.txt file to your computer > Attach the DxDiag.txt content to the report.

Example:
Private MP: Crash when trying to play Archipelago

When I host a match with 3 players and Archipelago as the first track, the game always crashes for everyone in the loading screen after I have started the match. I haven't been able to try this with more than 3 players though.

Steps to Reproduce:

-Invite other players to a private match.
-Choose Archipelago as the first track.
-Press Start and observe if the game crashes in the loading screen.

Frequency: 3/3

System Specs:
i5 3.2GHz processor
4GB RAM
Win 7 64bit
Nvidia GeForce GT545
*dxdiag file or content in quote* (link to dxdiag file is best if possible)

rlmergeuser
03-15-2013, 05:41 AM
I think you will understand this better , pictures with steam :

http://i189.photobucket.com/albums/z98/1BaiaT/2013-03-15_00003_zps25afe3b0.jpg

http://i189.photobucket.com/albums/z98/1BaiaT/2013-03-15_00004_zps9f4af0ff.jpg

Nonetheless :

Steps to Reproduce:
Include a step-by-step instruction on how to reproduce the issue : Enter Garage My Bikes .

Frequency:
How many times out of how many attempts were you able to reproduce the issue? 100%

System Specs:

Not relevant but still : http://www42.zippyshare.com/v/51395466/file.html

IFTHISTHENTHAT
03-15-2013, 04:24 PM
^^^ I can't figure out what it is you are trying to say is wrong in your post.

My issue:

Summary:
My riders feet are not showing, when barefoot.

Steps to Reproduce:
Can't say for sure, but I didn't notice until I put on the space suit boots, then removed them.

Frequency:
Been riding footless for quite a while now.

System Specs:

AMD Phenom 9750 Quad-Core Processor 2.40 GHz
8GB RAM
Win Vista 64bit
Nvidia GeForce GT 630

dxdiag (http://www25.zippyshare.com/v/90458771/file.html)

dxdiag64 (http://www25.zippyshare.com/v/61194497/file.html)

ikki59
03-20-2013, 10:49 PM
I already reported it on the first day of the beta, but in the french localization, the Scorpion 450cc is named Phoenix Evo 250cc. Here's a picture :
http://img15.hostingpics.net/thumbs/mini_126523trialsFMX2013032022441979.png (http://www.hostingpics.net/viewer.php?id=126523trialsFMX2013032022441979.png)

rlmergeuser
03-22-2013, 04:26 AM
Summary: When I enter my garage I do not have both the full bike makeover or the full outfit categories and my pre-order bonuses are no where to be found.

Frequency: Every time I enter the garage.

System Specifications:
Processor: i7-3517U CPU @ 1.90GHz Dual Core with Intel Hyper-Threading (FYI: Hyper-Threading causes a Dual core to behave like a Quad Core)
GPU's: AMD Radeon 7570HD (Dell Specialty Card) in conjunction with Intel HD 4000 integrated graphics
RAM: 8GB
Windows 8 64bit

rlmergeuser
03-29-2013, 09:10 AM
same here as 1Bun has written , as example in the second picture you see that some settings are not unlocked properly , it means you canīt change the colour from gas tank , lamp etc.


System Specs:
AMD 8Core 4GHz processor
32GB RAM
Win 8 64bit
Nvidia GeForce GTX 650 TI