PDA

View Full Version : Why Doesnt my Pilot Career work!!!



jpy8
12-22-2003, 02:28 AM
OK then. A few og you might know that last week I bought IL2, then discovered that that is the old version. Well this week I went out and bought IL2 FB....BUT my pilot Careeer doesnt work whenever I press 'GENERATE' it doesnt do anything http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_mad.gif, please help
Regards

Jonathon Yates

[This message was edited by jpy8 on Mon December 22 2003 at 01:38 AM.]

jpy8
12-22-2003, 02:28 AM
OK then. A few og you might know that last week I bought IL2, then discovered that that is the old version. Well this week I went out and bought IL2 FB....BUT my pilot Careeer doesnt work whenever I press 'GENERATE' it doesnt do anything http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_mad.gif, please help
Regards

Jonathon Yates

[This message was edited by jpy8 on Mon December 22 2003 at 01:38 AM.]

FI_Crazy
12-22-2003, 02:45 AM
Hmmm... lemme go ask some of the technical wiz's of the :FI:, but my advice would be to reinstall


S!

Crazee

http://www.military.cz/british/air/war/fighter/hornet/hornets_m.jpg
My Il-2 Screenshot Site (http://crazyscreens.250free.com/crazyhome.html)

Platypus_1.JaVA
12-22-2003, 02:51 AM
You should give an exact description of your actions. We might just help you like that.

Do you mean the ingame campaign generator? and exactly what went wrong? Did you get an error message?

FI_Crazy
12-22-2003, 02:57 AM
Good point, Platypus


S!

Crazee

http://www.military.cz/british/air/war/fighter/hornet/hornets_m.jpg
My Il-2 Screenshot Site (http://crazyscreens.250free.com/crazyhome.html)
Fighting Irish Squadron (http://www.fighting-irish.org)

jpy8
12-22-2003, 03:01 AM
Well, when I want to start a compaign I can choose who I want to fly for, so I fill in all the info about that then at the part when you fill in where you come from and where you were born I click on generate and all it does is push in like it should do but no actual activity happens it doesnt go onto anothr page or anything like that!!! Thanks for the help http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gif

Jonathon Yates
http://www.flightsimnetwork.com/dcforum/User_files/3fe5d1c33ea9ab69.jpg

Extreme_One
12-22-2003, 03:20 AM
What nationality are you trying?
Have you tried other nationalities?

S! Simon

Download the USAAF campaign folder here (http://).

http://extremeone.4t.com/images/ex1_soon.jpg

jpy8
12-22-2003, 03:28 AM
Yes I have tried all nationalties it is only when I reach the Age and where you come from that it fails. By the way your link above your sig doesnt work Simon

Jonathon Yates
http://www.flightsimnetwork.com/dcforum/User_files/3fe5d1c33ea9ab69.jpg

Extreme_One
12-22-2003, 03:33 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by jpy8:
Yes I have tried all nationalties it is only when I reach the Age and where you come from that it fails. By the way your link above your sig doesnt work Simon

Jonathon Yates
http://www.flightsimnetwork.com/dcforum/User_files/3fe5d1c33ea9ab69.jpg
<HR></BLOCKQUOTE>
http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_eek.gifOops! Sorry about that. Try again...

S! Simon

Download the USAAF campaign folder here (http://).

http://extremeone.4t.com/images/ex1_soon.jpg

Extreme_One
12-22-2003, 03:36 AM
http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_mad.gif Maybe this time?!?

S! Simon

Download the USAAF campaign folder here (http://www.mudmovers.com/Sims/FB/fb_essential_files.htm).

http://extremeone.4t.com/images/ex1_soon.jpg

jpy8
12-22-2003, 03:39 AM
Yep got it

Jonathon Yates
http://www.flightsimnetwork.com/dcforum/User_files/3fe5d1c33ea9ab69.jpg

AirBot
12-22-2003, 06:39 AM
This might sound silly but how long have you waited? It might just be taking a while to generate the campaign. If it doesn't do anything for like 5-10 minutes, then you know for sure you've got a problem on your hands.

essemm
12-22-2003, 08:25 AM
hey jpy8...I had the same problem before. Mine ended up being the campaign.ini file, which can be found in \IL2FB_Main\Missions\&lt;COUNTRY&gt;\dgen_&lt;SOME_STUFF&gt;\c ampaign.ini. Try deleting the whole dgen_&lt;SOME_STUFF&gt; directory and start over...or reinstall.

http://server3.uploadit.org/files/141103-warloch_small.jpg