PDA

View Full Version : Strange lines moving across map in editor?!



HGxKuSH
07-16-2012, 03:09 PM
Ive been having a strange glitch in the editor, horizontal lines are moving across the map in one area of my track and are visible from the editor and when riding. I tried deleting every object on my track and the lines were still there?! The lines appear white or black depending on the colour of the environment, and are nothing to do with lag.

I think it could be linked to the water as the track itself is set on a beach, and the lines are mainly visible on the water, but it is a lake that is already in the editor and when i start a new map there are no lines in this location.

Was wondering if anyone else has experienced anything like this and if there is a way to get rid of these lines, or what causes them to appear? If not i will just upload the map as I've spent hours trying to fix this already. http://forum.redlynx.com/forum/images/smilies/icon_redface.gif

stiggyhead
07-16-2012, 03:18 PM
Check if you have any grass thick variation 1 item, it has a bug that causes those lines
http://forum.redlynx.com/forum/images/smilies/icon_e_wink.gif

morrillo
07-16-2012, 04:20 PM
Check if you have any grass thick variation 1 item, it has a bug that causes those lines
http://forum.redlynx.com/forum/images/smilies/icon_e_wink.gif

Hopefully this is on the fix list for a patch...although it should be well below fixing TC http://forum.redlynx.com/forum/images/smilies/icon_e_surprised.gif

rlmergeuser
07-16-2012, 08:42 PM
Ive had this problem too. Wondered what it was!