PDA

View Full Version : Editor messed up!!!!! [solved]



rlmergeuser
06-29-2012, 08:30 AM
I spent days on this track and it won't let me put down any checkpoints. I click on it but nothing happens it just goes out to the aimer. I can place everything else but checkpoints. And I have deleted all kinds of stuff just to see if that would help and it has not

cruelty976
06-29-2012, 09:25 AM
I believe there is a limit of 22 checkpoints including start n finish.

rlmergeuser
06-29-2012, 10:26 AM
I only have a few is the problem. I even deleted 1 and still nothing

rlmergeuser
06-29-2012, 10:55 AM
What about copying current checkpoints? Does that work? Other than that I have no idea. Sounds bizarre. The only other advice I can give is to leave the editor for a while or turn the xbox off and start it up again. The editor has had some strange problems which seem to fix themselves in the end. Also, can you place checkpoints on other tracks besides that one?

rlmergeuser
06-29-2012, 08:47 PM
I'm an idiot, I did have the max number of checkpoints. Lol sorry about that.