PDA

View Full Version : My track freezes :-(



rlmergeuser
05-14-2012, 11:40 AM
Hi guys!
I made a supercross track, spent a few days on it, and now I have a problem with it.

It works perfectly fine on my xbox360, but friends who tried it had their console sometimes freezing inches away from the finish line, always at the exact same spot. And there is nothing really fancy at that spot, so I wonder what's causing it..

Any idea how to fix it?

It's frustrating 'cause I'm dying to know what people think of it but they can't rate it 'cause they can't finish it.

The track name is "Rolling down t hill" and my gamertag kazun85

And can people from Redlynx do anything on it to fix it or will I to modify and re-release it, and if so, can I erase this one?

Have a great day!

rlmergeuser
05-14-2012, 11:53 AM
There is a bug in the editor that allows putting more than allowed amount (22) of checkpoints in the tracks. This causes freezes at the finish line when someone is playing the track as single player track.

This issue will be fixed in the coming patch.

rlmergeuser
05-14-2012, 12:09 PM
Okaaaaaaay! thanks for your quick answer!

So I'll just wait for the upcoming patch (which is not supposed to be released in November 2015, right?!!!)

I didn't know about the checkpoint limit, and I'm quite surprised I used so many

Thanks again

FlowRiderX
05-14-2012, 02:48 PM
21st December 2012