PDA

View Full Version : [SOLVED-B2] Classic track checkpoint



rlmergeuser
08-13-2008, 08:42 PM
Not sure if this would really qualify as an issue but it's worth a look in my opinion at least.
http://img223.imageshack.us/img223/9826/classiccheckah5.th.jpg (http://img223.imageshack.us/my.php?image=classiccheckah5.jpg)
When you 'respawn' on this checkpoint the bike gets launched forward..

rlmergeuser
08-14-2008, 05:23 AM
There is also a lighting/texture issue on the logs at that checkpoint. When the checkpoint lights up only 3 of the logs' ends reflect the light.

RedLynxANBA
08-14-2008, 02:45 PM
checkpoint fixed