PDA

View Full Version : Oleg...timeout problems



Diablo310th
06-04-2004, 09:26 AM
I know Oleg will probably not read this......but I'm going to post anyway. I don't need any responses cause I've already posted my problem in Community help. Oleg..please do something about the timeout problems associated with teh sound drivers. I have tried everything including teh beta sound dll. Nothing helps. Any server with tight security settings I get time out on.

http://img54.photobucket.com/albums/v166/310thDiablo/Diablos20Sig.jpg

[This message was edited by Diablo310th on Fri June 04 2004 at 12:20 PM.]

Diablo310th
06-04-2004, 09:26 AM
I know Oleg will probably not read this......but I'm going to post anyway. I don't need any responses cause I've already posted my problem in Community help. Oleg..please do something about the timeout problems associated with teh sound drivers. I have tried everything including teh beta sound dll. Nothing helps. Any server with tight security settings I get time out on.

http://img54.photobucket.com/albums/v166/310thDiablo/Diablos20Sig.jpg

[This message was edited by Diablo310th on Fri June 04 2004 at 12:20 PM.]

LEXX_Luthor
06-04-2004, 10:40 AM
the "Olewg" is kinda new. I like it. http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/16x16_smiley-happy.gif

Diablo310th
06-04-2004, 01:20 PM
LOL Lexx....my typing needs alot to be desdired. dang wish i had caught that..now he won't read it for sure. LOL

http://img54.photobucket.com/albums/v166/310thDiablo/Diablos20Sig.jpg

VW-IceFire
06-04-2004, 03:08 PM
You having problems with that again? Very odd.

Actually I've been booted off more servers for ping problems in the last month than ever before.

http://home.cogeco.ca/~cczerneda/sigs/tmv-sig1.jpg
RCAF 412 Falcon Squadron - "Swift to Avenge"

Diablo310th
06-04-2004, 05:43 PM
Ice..it's not pings that are my problems...it's teh timeout problem from security settings set real tight.

http://img54.photobucket.com/albums/v166/310thDiablo/Diablos20Sig.jpg

VW-IceFire
06-04-2004, 05:53 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by Diablo310th:
Ice..it's not pings that are my problems...it's teh timeout problem from security settings set real tight.

http://img54.photobucket.com/albums/v166/310thDiablo/Diablos20Sig.jpg <HR></BLOCKQUOTE>
Yeah I didn't say anything about pings http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gif

I know...all of a sudden I've been noticing some whack things with the netcode too. Not sure if I can even record it. Its just small but annoying...

http://home.cogeco.ca/~cczerneda/sigs/tmv-sig1.jpg
RCAF 412 Falcon Squadron - "Swift to Avenge"

Diablo310th
06-05-2004, 05:16 AM
awww sorry about teh ping comment Ice...I've read too many posts on this problem of mine. I began to wonder if it was only me or if others had experienced teh same problem.

http://img54.photobucket.com/albums/v166/310thDiablo/Diablos20Sig.jpg

DarthBane_
06-05-2004, 08:17 AM
Ah atlast someone to menshon it. I thought that after all this time talking about timeout, and patch, ded server, it must be my comp working wrong. Now i get timeout more than before, starts with yelow box, than goes red and bang. Thank you for bringing that question here.
I fly online as Mephisto_

Diablo310th
06-05-2004, 03:00 PM
Ahh hey Mephisto..I've seen u in WarClouds. Yeah let's hope we can find waht is a fix for this. I think we all know waht the problem is..it's a matter of how to fix it.

http://img54.photobucket.com/albums/v166/310thDiablo/Diablos20Sig.jpg

Takata_
06-05-2004, 07:38 PM
Hi Diablo,

As you should remember, we meet each others in Warclouds server and I had a real problem with the way your plane was flying.

I said you were cheating, because it really looked like a sort of cheat with relative a/c speed: your plane was accelerating in turns each time you applied more elevators and it was not continuous. Same in rolls. But it was not like usual online lag" issues. Only when you were flying straight with no stick impulse, your speed seemed correct to me.

I feel sorry about this accusation as you are obviously facing an hardware problem. This new anticheat feature should catch it and boot you when those settings are tight enough and you get a timeout.

Maybe you should check your joystick as well as possible cause of this problem because sound and joystick channels may interfere?

Salute~
Takata

Diablo310th
06-06-2004, 06:37 PM
~S~ Takata.....You know what?? You might be onto something there. I will have to check into that and possibly move my USB port that my joystick is on. That is something I have not considered. I'll check into that too. I can understand why you would think a speedhack was being used. To you it might look like that. I look forward to seeing you again on WarClouds.

http://img54.photobucket.com/albums/v166/310thDiablo/Diablos20Sig.jpg