PDA

View Full Version : Toggle high profile for free running



CoyoteRys1968
11-29-2013, 08:03 PM
Every Assassin Creed game has allowed me to toggle high profile by editing the Config file line HighProfileToggle=1.

Black Flag also allowed this, but it seems very unreliable and unresponsive. Sometimes I can tap the key to toggle high profile, but sometimes it doesn't respond to a quick tap. Other times I'll need to hold it longer to switch to high profile.

This inconsistency is frustrating and confusing in the heat of action. Anybody else noticed this when not using toggle high profile?

All other Creed games were responsive to toggling the high profile on and off, so any suggestions why Black Flag is inconsistent would be helpful to fixing this.

I don't know if frame rate fluctuations are causing it, but the fact that it works perfectly at times makes it hard to pinpoint when I can rely on it.

CoyoteRys1968
11-30-2013, 06:20 PM
Updated - Definitely not caused by frame rate. I used DXTORY to cap frame rates at 30fps, and the toggle high profile was still acting sporadically. Any suggestions would be greatly appreciated.