PDA

View Full Version : Something happened today, now my Fleet and Leaderboard is borked.



Qoheles
11-26-2013, 06:56 PM
I had 50 friends on this leaderboard before today -- I ranked around 4th or 5th. Now I'm the only one on the list. It's not an internet connection issue, because the "world" and "regional" boards work fine: http://i42.tinypic.com/smdfgh.jpg http://i39.tinypic.com/2lnes0n.jpg Also, I can no longer see the usernames of the friends whom I'm helping (or are helping me) in Kenway's Fleet -- it just says "Friends." This problem also only started yesterday. http://i42.tinypic.com/vrbkoy.jpg http://i43.tinypic.com/11lo203.jpg
http://oi39.tinypic.com/2h6u5bt.jpg

Qoheles
11-27-2013, 03:32 AM
This is the image that makes be believe it has to be a bug -- notice how there's a blank space where it should say who sped up my fleet.
http://oi40.tinypic.com/a0f2qg.jpg

xMorgothx2012
11-27-2013, 02:52 PM
Yeah friend list is buggered and it effects kenway's fleet, social events and multiplayer

Qoheles
11-28-2013, 03:56 AM
Yeah friend list is buggered and it effects kenway's fleet, social events and multiplayer

Oh, so it's not just me then.

I'm not sure about MP, but social events stopped working for me a few days back too -- around the same time as this Kenway's Fleet and leaderboards thing messed up.

Anykeyer
11-28-2013, 11:06 AM
This affects everyone on PC. Very annoying.

Qoheles
11-28-2013, 11:35 AM
I had a friend tell me his leaderboards and Fleet was working fine, though. He could see that I was ranked 2nd behind him, and also when I sped up his fleet, it said "You have been sped up by th3..."

He was surprised that I wasn't kidding when I showed him a screenshot of my leaderboards and Fleet.