PDA

View Full Version : Change to lower resolution



netniuq
11-21-2013, 07:43 PM
When I change my resolution from 1080p to 720p (to increase fps) I get black bars. In AC3 the game stretched the resolution instead of adding black bars with the actual resolution on the screen. Is there a way to get the same stretch effect on AC4 Black Flag?

netniuq
11-21-2013, 08:06 PM
In multiplayer I can use a lower resolution (which gets stretched)...

netniuq
11-21-2013, 10:42 PM
SOLUTION: I can use a resolution with different aspect ratio: this will give me black bars (small ones depending on which resolution you pick), but the resolution will be stretched ^^