PDA

View Full Version : AC 4 Black Flag, no 3D support (PS3)...



TOMatXL
10-29-2013, 11:11 AM
Ok so I went to the store yesterday and got my PS3 exclusive copy with the Aveline bonus missions.
While installing it home, I realized when looking at the back of the box again, that there was no 3D support logo.
And indeed I found out that unlike the previous titles, the menu hasn't got the option for 3D (tv) settings.

Anyone know why they let that out? Disc space perhaps?

Grtz!

Flutterwhat
10-29-2013, 11:14 AM
they most likely left it out because the game already has some issues with it's performance and framerate on the ps4. Making 3D available to the game means that it has to render it TWICE with 3D enabled, causing more strain and even less performance. I can understand why they have left it out this time around.

TOMatXL
10-29-2013, 12:31 PM
Yes seems reasonable. Although I thought it worked pretty well in Revelations and AC3 without any annoying frame drops.
Did not use 3D all the time but it certainly gave the leaps of faith a new dimension :-)