PDA

View Full Version : Do you think my framerate is awkey?



XyZspineZyX
10-04-2003, 08:38 PM
HI all! http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gif

I've got a lil' doubt 'bout my system and if IL2 (both the original and FB) are set up properly..

I've got:

Athlon XP 1700MH
Geffo 4 MX 440 64MB DDR
512MB Ram DDR Infineon
Sound blaster Live!
HD 40GB (20+20)
Mob K7S5A


the frame rate I get with IL2 and FB (strangely I get the same frame rate from both sims) with all the Graphic Feats pumped up at 1024/765 (with OPEN GL) res. is

30fps on the airfield (cockpit view)
20fps during the flight (cockpit view)

sometimes during the dogfights it stops for 2 seconds and falls to 0 fps....

it sond a bit weird to me....even thought my system handles easily (with all feats at its best) other sims like Nascar Racing 2003 (37-52 fps with 42 cars in front of me) an othe highly graphically evolved games such as Rainbow Six 3 Raven Shield (action starts to become A BIT choppy at 1600/1200 res O_o)

so I just wonder if my IL2 setups are managed at its best...

thanx for the support guys http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_wink.gif

sweetie

XyZspineZyX
10-04-2003, 08:38 PM
HI all! http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gif

I've got a lil' doubt 'bout my system and if IL2 (both the original and FB) are set up properly..

I've got:

Athlon XP 1700MH
Geffo 4 MX 440 64MB DDR
512MB Ram DDR Infineon
Sound blaster Live!
HD 40GB (20+20)
Mob K7S5A


the frame rate I get with IL2 and FB (strangely I get the same frame rate from both sims) with all the Graphic Feats pumped up at 1024/765 (with OPEN GL) res. is

30fps on the airfield (cockpit view)
20fps during the flight (cockpit view)

sometimes during the dogfights it stops for 2 seconds and falls to 0 fps....

it sond a bit weird to me....even thought my system handles easily (with all feats at its best) other sims like Nascar Racing 2003 (37-52 fps with 42 cars in front of me) an othe highly graphically evolved games such as Rainbow Six 3 Raven Shield (action starts to become A BIT choppy at 1600/1200 res O_o)

so I just wonder if my IL2 setups are managed at its best...

thanx for the support guys http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_wink.gif

sweetie

XyZspineZyX
10-04-2003, 09:59 PM
u arnt running perfect ground details in fb are u?
if yeh turn that off will make BIG differance also AA settings for youre card maby turn need to be turned down stencil buffer in IL2 can give u some FPS if u turn it off and IMHO it really dosnt look any differanthttp://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gif

XyZspineZyX
10-04-2003, 10:00 PM
sorry guys I thought I posted it in the Techs forum....got the wrong one http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_wink.gif sorry..