PDA

View Full Version : Aquila Upgrades?



Lethalla
06-29-2013, 03:03 PM
So I've purchased all the upgrades for the Aquila except the Ram, but when I fire the cannons all I get is regular shot, not heat shot... Also don't seem to have the grapeshot. If I have purchased it, why isn't it being used? Is there somewhere I have to apply the upgrades (like in a separate menu)?
I also saw mention of chain shot but there's been no sign of the either...

Thanks in advance.

Ureh
06-29-2013, 06:45 PM
There should be a weapons menu. Not sure which platform you're using but it should be the same button when you're fighting guards on land (ps3/R2, 360/LT, PC/hold R). You can customize the d-pad layout.

Default layout for d-pad: up/round, down/heat, right/chain, left/grape.
PC: 1,2,3, and 4

Lethalla
06-30-2013, 12:37 AM
There should be a weapons menu. Not sure which platform you're using but it should be the same button when you're fighting guards on land (ps3/R2, 360/LT, PC/hold R). You can customize the d-pad layout.

Default layout for d-pad: up/round, down/heat, right/chain, left/grape.
PC: 1,2,3, and 4


Ahhhhh, thanks so much for that. I guess I just assumed that each upgrade would be the type of ammunition that was then automatically used.

Ureh
06-30-2013, 01:49 AM
No problem. Anytime, we'll be happy to help.

Hope you enjoy the game!