PDA

View Full Version : Przerwa techniczna - 07.06.2013



Nisevaros
06-07-2013, 02:01 PM
Drodzy Czempioni!

O godzinie 15:00 rozpocznie się przerwa techniczna spowodowana ponownym uruchomieniem wersji na iPada.

Gra będzie niedostępna przez około dwie godziny, a w wersji PC pojawi się kilka drobnych poprawek błędów.

Dziękujemy za cierpliwość i zrozumienie,
Zespół Duel of Champions

UWAGA: Niewielkie poprawki dla wersji na urządzenia iPad wymienione w Informacjach o aktualizacji dostępnych TUTAJ (http://forums.ubi.com/showthread.php/773353-Aktualizacja-05-06-2013) zostaną wprowadzone dopiero z następną aktualizacją gry w wersji na iPada.

godsooo
06-07-2013, 02:06 PM
Aktualnie kończyłem 3 mecz turnieju szwajcarskiego, co się stanie ?:) Myślałem, że będzie można dokończyć mecz, a tu odrazu log out :/
hm....

Inor86
06-07-2013, 02:06 PM
A co się stanie z niedokończonymi turniejami szwajcarskimi?

xVeRox
06-07-2013, 02:07 PM
Gdy grałem szwajcara i przerwało, to dostane spowrotem ticketa?

quick_kijanka
06-07-2013, 02:16 PM
u mnie dokladnie tak samo ... jeszcze nie zdazylem dobic mojego opponenta gdyz on zwyczajnie nie wykonywal zadnej akcji (prawdopodobnie zeby nie stracic ELO)

Kepptor91pl
06-07-2013, 02:28 PM
Czy ten pach poprawia jakoś liczne bugi np z wyrzucaniem ze szwajcarów czy ten gdy obaj gracze nic nie mogą zrobić i widzą nawzajem, że przeciwnikowi leci czas czy musimy czekać na kolejne? ;>

Belezo
06-07-2013, 02:32 PM
No właśnie, ticket ze Szwajcara zostanie zwrócony ?? :)

uniks1984
06-07-2013, 02:42 PM
Tez stracilem ticketa :(

Hiffix
06-07-2013, 03:07 PM
Server On. Ehh miałem 3-0 na szwajcarze ale niestety go nie zliczyło, tylko ticket wrócił (zawsze jakaś pociecha).

lizokowna
06-07-2013, 09:10 PM
A teraz gra działa? Miało to potrwać pare godzin, lecz czekam juz kilka godzin i nie ładuje mi sie aktualizacja. Czy powodem są dalsze prace na grą? Ta gra na pozór jest nie ciekawa, ale jak mnie wciągła to już mam biede wytrzymać 2 dni bez niej ;D

uniks1984
06-08-2013, 09:44 AM
Firewall blokuje ci aktualizacje tez tak mialem :)

Antoni2304
06-08-2013, 11:12 AM
Mnie za to bardzo wkurza że jak jest nowy patch to muszę całą grę od nowa ściągać (178mb). Nie dałoby rady coś z tym zrobić? :/

lizokowna
06-08-2013, 01:23 PM
uniks1984 niestety to nie Fireawall ;/ dodałem rozwiązanie w dziale : Pomoc/Zgłaszanie błędów.