PDA

View Full Version : Blood Dragon screenshots not working (PC)



venom2015
05-04-2013, 02:31 AM
I have been trying to take some screenshots with paint and they were just black, and so i tried to use MSI Afterburner and they turned out black as well. What do?

BWX232
05-04-2013, 02:47 AM
Here's what mine look like when I hit Print Sceen-
http://lh3.googleusercontent.com/-EBiLoiuYQbQ/UYRmx_IHeQI/AAAAAAAAB8Y/MyksMBF0WXk/s1920/Screenshot0007.png

http://lh5.googleusercontent.com/-covScmMWD3o/UYRmy_C9USI/AAAAAAAAB8g/dUft94pt8Dk/s1920/Screenshot0011.png



Here's what they look like when I hit F12 (STEAM screenshot)..

http://lh4.googleusercontent.com/-J7nBEePO6HI/UYRnbyLsuxI/AAAAAAAAB8o/_98aEZWJAdY/s1920/2013-05-01_00004.jpg

http://lh5.googleusercontent.com/-o9Rvre1RGZc/UYRn3EskQYI/AAAAAAAAB8w/q9gb_sIWXnM/s1920/2013-05-01_00013.jpg


I don't know but I think it might be some weird issue with your system.. It works fine here,

Renegade.TSF
05-04-2013, 10:53 AM
I maked a test on my rig - no problems - fine shoots - I guess the problem is on your system.