PDA

View Full Version : scripted servers/campaign - how does ??



XyZspineZyX
10-23-2003, 06:53 PM
How do you script a campaign or a mission ?
There's limited info on the command sets, even in console mode (Unix style).
Does anyone have any docs on this...

Thanks
Tony

XyZspineZyX
10-23-2003, 06:53 PM
How do you script a campaign or a mission ?
There's limited info on the command sets, even in console mode (Unix style).
Does anyone have any docs on this...

Thanks
Tony

XyZspineZyX
10-23-2003, 06:55 PM
www.greatergreen.com (http://www.greatergreen.com)