PDA

View Full Version : Major error in AEP? no V1 in full mission builder



tomaz99
03-06-2004, 07:55 AM
I followed the instructions in the readme file with AEP. I loaded up a map then (according to the readme) I'm supposed to open the objects browser and select a rocket object to get a V1. Well, try as I might, I could not find any rocket object. I looked through the horrendously long (and not very user friendly object list), I looked in 'aircraft', 'artillery','vehicles' and even 'ships' but could not find a 'rocket object'. Can someone clarify the procedure or has this been overlooked in the programming? Thanks.

tomaz99
03-06-2004, 07:55 AM
I followed the instructions in the readme file with AEP. I loaded up a map then (according to the readme) I'm supposed to open the objects browser and select a rocket object to get a V1. Well, try as I might, I could not find any rocket object. I looked through the horrendously long (and not very user friendly object list), I looked in 'aircraft', 'artillery','vehicles' and even 'ships' but could not find a 'rocket object'. Can someone clarify the procedure or has this been overlooked in the programming? Thanks.

Gershy
03-06-2004, 08:00 AM
2 things: browse forum... several threads about this already...try reinstalling

2nd try looking it up under Fi103 helps sometimes http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_wink.gif

steve_v
03-06-2004, 08:18 AM
see here

http://forums.ubi.com/eve/forums?a=tpc&s=400102&f=63110913&m=731107852

AEP has arrived! http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_cool.gif

http://www.geocities.com/g8tr45/domodance.txt