PDA

View Full Version : ICONS



TheGozr
05-24-2004, 03:35 PM
Is it possible to reduce the Icons size ingame?
a trick?

THX

-GOZR
http://www.french.themotorhead.com/forgotten-battles/images/IOCompetition.jpg <--Competition Level IL2fb here (http://www.french.themotorhead.com/forgotten-battles/)

TheGozr
05-24-2004, 03:35 PM
Is it possible to reduce the Icons size ingame?
a trick?

THX

-GOZR
http://www.french.themotorhead.com/forgotten-battles/images/IOCompetition.jpg &lt;--Competition Level IL2fb here (http://www.french.themotorhead.com/forgotten-battles/)

TheGozr
05-25-2004, 07:57 AM
Bump

-GOZR
http://www.french.themotorhead.com/forgotten-battles/images/IOCompetition.jpg &lt;--Competition Level IL2fb here (http://www.french.themotorhead.com/forgotten-battles/)

Harh
05-25-2004, 08:05 AM
As I know - not. Maybe to create (change) icon set in resfiles.

KG26_Alpha
05-25-2004, 10:10 AM
Do you want to reduce the icons information ? or physically the size.

If you want to reduce icon information for example the distances type etc this can be done as per the read me files on disk 2

To reduce the physical size you can do this by increasing your screen resolution in the IL2 setup 1280x960 32bit depending if you system can handle it.

Also there are keys avaliable to toggle the icons in IL2 main screen. Start IL2, in the main screen theres a button "Hardware setup" click it then "input" click then "Hotas control" where if you scrool down a bit you will see "toggle icon types" and you can set a key by clicking the space on the right next to it and press the desired key on your keyboard.

Most hosts use a scripted RCU file for presetting the icons in missions, I have a very basic one at our website you can download.

Alpha

http://www.freewebs.com/kg26/