PDA

View Full Version : Assassin's creed 3 huge lag



andreycvetov
11-30-2012, 11:19 PM
I have an enormous lag in Boston!I had no problem the first 30 minutes with Desmond and the ship mission,but as soon as i entered Boston my fps got from 45-55 to 20-30.I heard that many people have my problem,regardless of their Pc's.My specs are:ATI RADEON HD 6670,pentim dual core 2.93 and 4gb ram.It doesn't matter if i put it on normal or high.The lag is the same,so I'm asking how to fix.Will there be a patch soon?And i installed the latest drivers yesterday!Please,answer me!

Funny029
11-30-2012, 11:38 PM
Wooo thread number 1000

BzkGB
11-30-2012, 11:51 PM
All we have to go on so far is that Ubisoft claims they are 'aware' of the FPS problem being experienced by some users and are investigating it - and that's all. Ubisoft support and the forum mods here seem to shift the blame towards AMD and Nvidia though.

However, you should still drop a ticket to Ubisoft support - listing your problem, FPS, and exact computer specs. IF they ever bother to bring out a patch, I'm sure it'll go quicker if they can get as much information as possible.

REDGOKU234
12-01-2012, 07:56 AM
God even since the Brotherhood it had been down--dow----down slope
The playing rhytm got stuck, the fighting became less interesting, the camera became unsporting angle (the way ACII was the finnest)
the mysterious character no longer mysterious.God it really getting Sucker all the f**king Time!!
Ubi.u let me and all other gamers down..i don't even wanna knoew how it ended..
the holliness of the game ..OUT OF THE WINDOW..
GoD..u guys suck now!!

abohamed
12-01-2012, 09:54 AM
Wooo thread number 1000

about this problem ... yes :D

Funny029
12-01-2012, 11:02 AM
about this problem ... yes :D

I am not saying it's bad or something.
It's clear that ubisoft don't care at all, so hopefully more threads with change there mind.

MadDog0215
12-15-2012, 03:42 AM
I have an enormous lag in Boston!I had no problem the first 30 minutes with Desmond and the ship mission,but as soon as i entered Boston my fps got from 45-55 to 20-30.I heard that many people have my problem,regardless of their Pc's.My specs are:ATI RADEON HD 6670,pentim dual core 2.93 and 4gb ram.It doesn't matter if i put it on normal or high.The lag is the same,so I'm asking how to fix.Will there be a patch soon?And i installed the latest drivers yesterday!Please,answer me!

I got a temporary solution just for that. I can now play AC3 on PC in Very HIgh settings with framerate of 35 to 120 fps on my HD6990. dpends on the place. Start AC3, then load data, then alt + tab, after than go to task manager, find AC3 process, righ click, set affinity to 2 cores, then come back to the game, walk around for 5 seconds, again alt + tab and set affinity again to all cores. Then, you are done.

TheTopFix101
12-16-2012, 04:48 AM
Yeah I have the same problem but i found a fix, it doesn't fix the Boston Lag but improves performance in some parts of the game:
http://www.youtube.com/watch?v=QLicwe3dwr8

spectatorx
12-16-2012, 09:11 AM
It is not a fix. In the .ini file is no settings which might fix this problem. Most of these settings you have in in-game menu so the same you can manipulate inside the game and say "i found a fix, you just have to use menu to configure your game! Bring me a Nobel prize!".

just_luck.exe
01-03-2013, 11:19 PM
http://www.facebook.com/groups/114760718696774/
join group to demand for a patch

Roman918
02-12-2013, 06:07 PM
So, I may have finally found a solution for this annoying problem. I recently overclocked my CPU and GPU (FX-6100 and ASUS HD 7850). I OC'd my CPU from 3.3 GHz to 3.9 GHz (without changing the voltage) and my GPU from 850 MHz (default clock speed) to 900 MHz). The difference is quite significant. I got 10 FPS more in ALL areas :eek: (including Boston).
Hope it helps :)
My whole rig: FX-6100
HD 7850 2GB
8 GB DDR3
1 TB HD

Black_Widow9
02-13-2013, 03:53 AM
Please post here:
http://forums.ubi.com/showthread.php/737072-AC3-Low-FPS